FINANCIELE ADMINISTRATIE


Afhankelijk van uw wensen kan de administratie door Adfyrma worden verwerkt òf (indien gewenst) door uzelf, waarna deze aan Adfyrma wordt aangeboden voor een zorgvuldige en correcte controle.

Mede belangrijk voor de belastingaangifte!


 

Contacteer ons voor een gratis offerte

Als volbloed cijferbeoefenaars beschikken wij over een bijzondere kennis op het vlak van de wetgevingen op de boekhouding, de jaarrekening van vennootschappen, de vennootschapswetgeving, inkomstenbelastingen en BTW.

Vanzelfsprekend bieden wij het volledige gamma inzake financieel advies van de volledige verwerking van uw boekhouding bij ons op kantoor, tot het begeleiden van onze klanten in het voeren van de boekhouding in eigen software.

U kan op ons rekenen voor de volledige verwerking van uw financiële administratie. We maken tussentijdse balansen op (saldibalans, openstaande klanten en leveranciers,…) en bespreken de resultaten met u. We stellen de jaarrekening op en leggen deze neer.

Maak ook kennis met ons klantenportaal, waarmee u al uw documenten digitaal kunt raadplegen. Ook analyses op maat van uw behoeften zijn hiermee mogelijk. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden samen te bekijken.

Meer weten over een samenwerking? Wij ondersteunen u graag in het beheer van uw administratie!
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

036-5465806


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

09:00 - 17:00