JAARREKENINGEN


Een verslag van de gebeurtenissen in uw onderneming van het afgelopen jaar, waarin is te zien hoe uw onderneming er dat jaar financieel uitgekomen is. Dit is een belangrijk verslag voor de aandeelhouders, vennoten en banken.

De jaarrekening is ook nodig voor de belastingaangifte.


 

Contacteer ons voor een gratis offerte

Een jaarrekening bied je een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van jouw bedrijf. Deze jaarrekening moet je in veel gevallen deponeren bij de Kamer van Koophandel. Naast deze verplichting stelt een jaarrapport je in staat om conclusies te trekken over het rendement, de omvang en het vermogen van je onderneming. Met een jaarrekening heb je inzicht in het verleden en kun je richting geven aan de toekomst.

Je jaarrekening maken wij met de online jaarrekeningsoftware van Adfyrma Administratiekantoor. Aan deze jaarrekening kunnen wij een financieel dashboard koppelen dat 24X7 voor je beschikbaar is. Zo heb je ook gedurende het jaar direct de beschikking over tussentijdse cijfers in de vorm van een jaarrekening..

Het zorgvuldig opstellen van de jaarrekening
Voor het opstellen van een jaarrekening voor je BV of eenmanszaak ben je bij Adfyrma Administratiekantoor aan het juiste adres. Jouw jaarrapport wordt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving samengesteld. Deze wordt daarbij voorzien van een samenstellingsverklaring, zodat de ontvanger weet dat de jaarrekening met zorg door Adfyrma Administratiekantoor is samengesteld.

Meer weten over een samenwerking? Wij ondersteunen u graag in het beheer van uw administratie!
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

036-5465806


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

09:00 - 17:00