SALARIS ADMINISTRATIE


Als u personeel in dienst heeft is dit een noodzakelijk deel van de administratie. De salarisadministratie is méér dan een bedrag per maand betalen aan de werknemer. Voor u als ondernemer is het belangrijk om te weten wat een werknemer u precies kost.

Adfyrma kan dit exact voor u berekenen.

Ook kan Adfyrma de salarisstroken met daarbij de nodige administratieve verplichting voor het UWV, belastingdienst en pensioen-instelling verzorgen. Voor u een zorg minder!.

Mede belangrijk voor de belastingaangifte!

Als u personeel in dienst heeft is dit een noodzakelijk deel van de administratie. De salarisadministratie is méér dan een bedrag per maand betalen aan de werknemer. Voor u als ondernemer is het belangrijk om te weten wat een werknemer u precies kost.

Adfyrma kan dit exact voor u berekenen. Ook kan Adfyrma de salarisstroken met daarbij de nodige administratieve verplichting voor het UWV, belastingdienst en pensioen-instelling verzorgen.


 

Contacteer ons voor een gratis offerte

Als werkgever bent u verplicht om uw medewerkers salaris te betalen. Uiteraard dient de salarisverwerking periodiek te gebeuren. Gangbare periodes hiervoor zijn wekelijks, maandelijks of per vier weken, afhankelijk van de functie en organisatie. Adfyrma Administratiekantoor kan de zorgen en werkzaamheden omtrent de salarisverwerking volledig uit uw handen nemen. U bent er zeker van dat de salarisverwerking correct en tijdig wordt geschied terwijl u zich volledig kunt concentreren op uw vakgebied.

Voor volledige ontzorging rondom de salaris administratie is het ook mogelijk om uw gehele salaris administratie aan Adfyrma Administratiekantoor uit te besteden. In dat geval nemen wij niet alleen de salarisverwerking van u over maar verzorgen we ook de aangifte loonheffingen, aangiften ten behoeve van pensioenverzekeraars en eventuele werkzaamheden rondom de ziekengeldverzekering en verlofregistratie. Het enige wat we van u nodig hebben is elke maand een kort overzicht. In dat overzicht dienen de mutaties van de afgelopen maand opgenomen te worden. Zijn er medewerkers ziek geweest of hebben ze vrije dagen opgenomen? Zijn er medewerkers die uit dienst gaan of heeft u juist nieuwe medewerkers aan uw team toegevoegd? We sturen u overzichtelijk alle bestanden per mail. Het enige dat u zelf hoeft te doen is het loon overschrijven per bank. Makkelijker kan niet!

Meer weten over een samenwerking? Wij ondersteunen u graag in het beheer van uw administratie!
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

036-5465806


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

09:00 - 17:00